"Visioi täydellinen koti, jossa sinulla on täydelliset vaatteet, huonekalut, meikit, keittiövälineet ja niin edelleen. Jos kaupassa näkemäsi tavara kuuluu tämän vision sisälle, osta tavara. Muutoin jätä se kylmästi kauppaan, vaikka se olisikin ihana."

Erinomainen ohje, mitenkähän sitä vaan saisi noudatettua? Tuo on yhtä vaikea noudatettava kuin perinteinen sisustusohje:

"Siivoa kaappiin tai lahjoita pois kaikki sellainen, mikä ei ole tarpeellista tai kaunista." 

Entäs isoäidiltä saatu ruma vaasi, jolla on tunnearvoa? Karkkipurkki ei varmaankaan ole tarpeellinen eikä kaunis, mutta ihan kiva. En myöskään erityisesti tarvitse romunkeräyslootaa eteisen pöydälle, mutta siinä se tuntuu olevan vuodesta toiseen. Lootassa on kaikki kädestä laskettu pikkuromu sykemittarista huulirasvaan. Onhan ne tietysti kivampi laskea lootaan eikä sikinsokin pöydälle...

Stockan hullut päivät alkavat huomenna. Odotan niitä innolla. Toivelistalla on kaikkea kallista, joka on normaalisti vielä kalliimpaa. Niinpä voin perustella itselleni, että nuo tuotteet ovat nyt halpoja. Niinpä niin...Kuinkahan monen kassin kanssa kotiudun, löydänköhän ensi keväänäkin vielä niitä keltaisia muovipusseja kaapista? Yritän pitäytyä muutamissa huippulaadukkaissa tuotteissa ja jättää kaikki "ihan kivat" kauppaan. Helpommin sanottu kuin tehty, hulluilla päivillä tuo homma lähtee helposti lapasesta, kun kaikki on niin halpaa. Huomenna näen miten kävi.

-Highlife